Voor mijn party een paar weken geleden maakte ik een zakdoeken doosje aan de hand van een swap die ik kreeg van Inge Groot. Ik vond het zelf zo'n leuk idee dat ik mijn eigen versie maakte met het  Affectionately Yours Speciality Designer Series Paper


Door aan het lint te trekken, trek je het pakje zakdoeken omhoog uit de verpakking.


En met de mooie bijpassende stempelset Love & Affection maakte ik het doosje af, klaar om als aardigheidje weg te geven.


En als ik eenmaal een leuk idee heb gezien, pas ik hem vaak aan, zodat ik het voor andere gifts ook kan gebruiken. Deze maand kreeg je bij een workshop dit aardigheidje.

PLaatsen foto

De laatste workshop voor de zomervakantie is gegeven en vanaf eind augustus, begin september ga ik weer aan de slag. En natuurlijk begin ik dan weer met een gratis Party, omdat dan de herfst/winter catalogus uitkomt. Tot die tijd zal ik wel actief op mijn blog blijven en in juli komt er ook nog een nieuwe online workshop uit. Daar lees je binnenkort meer over. 

En ondertussen kunnen jullie me gewoon blijven mailen: mandybuckens@gmail.com

Gebruikte materialen
Stempelset:Love & Affection
Cardstock: Whispering White, Night of Navy, Crumb Cake 
Inkt: Night of Navy
Diversen: Affectionately Yours Speciality DSP, Botanical Builder Framelits, Rhinestone Basic Jewels, Linen Thread, (retired white ribbon)


Fijn weekend
Mandy

Reacties

  1. Wat een leukerd, ik wil dat ook een keer leren, ik ben zo benieuwd hoe je dat trek mechanisme maakt.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten