Verslaafd aan Stampin' Up!?

Vaak wordt aan mij gevraagd of ik alleen nog maar werk met Stampin' Up! of dat ik nooit meer iets anders mag gebruiken.....tuurlijk mag ik werken met alle producten die ik wil.
Ik werk alleen heel graag met Stampin'Up! Gewoon omdat ik de producten zo fijn en goed vind. Het is niet eens een bewuste keuze, ik merkte gewoon dat ik de andere spullen steeds vaker links liet liggen. Vandaar ook mijn beslissing om ruim een half jaar geleden als demo te beginnen. Het plezier wat ik ervaar, om te werken met SU, wilde ik ook met anderen delen...en ondertussen heb ik al velen besmet met het Stampin' Up! virus.... :-)

Maar soms grijp ik mis en pak ik dus ook even iets anders erbij, zoals bij de volgende 2 kaarten. En ze zijn te leuk om niet te plaatsen.Vroeger ging ik met een snijmesje en liniaal aan de slag om een leuke kaartbasis uit te snijden...maar het ligt vast aan mij...meestal klopten de afmetingen dan niet perfect. Vandaar deze kaart, gemaakt met een Die van Crealies. Verder heb ik me heerlijk uitgeleefd met de Bokeh techniek...misschien ben ik er op dit moment zelfs wel verslaafd aan. Ik vind het zo leuk om deze techniek te gebruiken. En de "Celebrate Today" set van Stampin' Up is zo veelzijdig...hier vliegen de luchtballonnen heerlijk een feestje tegemoet.

Ik gebruik vaak een stukje Linen Treat op een kaart, maar hier heb ik een Die van Papertrey ink gebruikt.

En de achtergrond heb ik zelf gemaakt met de teksten van de set "Bravo". Het bloemetje komt uit de gratis SAB set "Best day ever Stamp set"

Ja, ik ben dus eigenlijk wel verslaafd aan Stampin' Up!, maar mixen met andere merken vind ik nog steeds leuk.

Morgen gaat er weer een verzamelbestelling uit....mocht je nog wat mee willen bestellen, mail dit dan voor 12 uur woensdag (18-2) naar mandybuckens@gmail.com
En denk eraan, bij iedere €60,- mag je iets uit de SAB folder gratis uitzoeken

Fijne dag
Mandy

Reacties

Een reactie posten