Inspire, create and share

De slogan van Stampin' Up! is Inspire, Create and Share.....en waar geldt dit meer dan bij een workshop! Zo met z'n alle aan een tafel, omgeven door alle mooie producten van Stampin' Up! raak je al snel geïnspireerd....en ga je aan de slag om iets moois te creëren.....en tijdens een workshop en daarna kun je het natuurlijk delen met anderen.

De volgende workshop die ik ga geven is de "Card in a box". Een kaart die ik vorig jaar gemaakt heb bij Marit en waar ik toch regelmatig nog de vraag over krijg "Hoe maak je die?" Vandaar de workshop op 4 maart as. We gaan de set "Celebrate Today" gebruiken samen met de "Balloon Framelits Dies" En zo krijg je deze SUper vrolijke kaart.....


En als we nog tijd over hebben, gaan we zeker met deze set nog een vrolijke kaart maken. Heb je ook zin om te komen, mail dan snel naar mandybuckens@gmail.com om een plekje te reserveren!

Gisteren had ik ook een gezellige workshop. En omdat ik zo blij ben, met zoveel enthousiasme, maak ik altijd een dankjewel presentje! Deze ligt klaar op je werkplek als je langs komt....voor de workshop van gisteren had ik de "Mini Treat Bag Thinlits Dies"tevoorschijn gehaald. Samen met het mooi DSP papier wat in de SAB folder staat, werd het een heel mooi geheel....met iets lekkers gevuld!

Tja Inspire, Create and Share....het past zo ongelooflijk goed bij Stampin'Up!, maar vooral ook bij mij!

Ik hoop dat jij ook weer geïnspireerd bent ....een hele creatieve dag,
MandyReacties

  1. Bij het zien van zulke leuke projecten word je direct HAPPY (-:
    Ik wens je een Happy Friday!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n mooie zakjes. Ik heb de thinlits net besteld , ik kan niet wachten om er leuke dingen mee te maken !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten