Nog 2 nachtjes slapen.....

Zo eerst wil ik jullie allemaal een heel mooi en creatief 2015 wensen!!
Ik ben even een weekje op vakantie geweest en had me voorgenomen om elke dag lekker een uurtje bezig te zijn met SU....maar zoals het dan vaak gebeurt liep dat helemaal anders. Ik heb heerlijk uitgerust en genoten samen met mijn gezin.

Nu dan toch echt aftellen.....nog 2 nachtjes slapen en dan gaat de Sale-a- Bration van start samen met de nieuwe Spring/Summer catalogus. Voor degene die het niet weten; bij elke €60,- die je besteedt mag je een gratis artikel kiezen uit de speciale Sale-a-Bration folder!!

Hier  alvast een sneak-peek  van één van die super leuke stempelsets uit de nieuwe catalogus;
"Petal Potpourri" met bijpassende "Flower Medallion Punch"De komende dagen zal ik nog meer laten zien uit beide folders!
En heb je zin om alvast samen met andere met deze spullen aan de gang te gaan???? Kijk dan bij het tabblad 'agenda workshops": as donderdag houd ik een GRATIS party bij mij thuis. Geef je op door een mailtje te sturen naar mandybuckens@gmail.com

Houd het blog morgen in de gaten, want dan zal ik jullie een tipje van de sluier lichten over wat we donderdagavond gaan doen. :-)

Fijne avond verder.
Groetjes Mandy


Reacties

  1. Wow wat een SCHITTERENDE kaart Mandy!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Mooi kaartje, met prachtige kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten