Good Thoughts...

Vorige week tijdens de workshops had ik voor de eerste avond nog een speciale kaart voorbereid. Deze kaart wil ik graag apart in een blogbericht zetten, omdat ik hem zelf erg leuk vind. Het is een giftcard. Door aan het label te trekken komt er 123.....een cadeaubon tevoorschijn. Zoveel specialer om te geven dan in een standaard envelop of doosje!
Ik ga proberen te beschrijven hoe je deze kaart in de basis maakt. Als uitgangspunt gebruik je een vel designpapier van een paperstack. Deze komt nog uit de serie van 2013-2014, omdat die perfect past bij de kleuren Coastal Cabana en Real Red die ik op beide avonden gebruikte. 
1 cm vanaf de rand snij je een rechthoek uit (aan drie kanten maar) van 10x5,5cm. Deze ril je 1 cm vanaf de open kant, dit is de plakrand die je later op het label plakt, die je uittrekt. Dan ril je hem nog op 5,5 cm vanaf de open kant, dit is de middenvouw. De label die je uittrekt is 13x6,5 cm en is dus breder dan de rechthoek, zodat hij mooi onder je uitgesneden opening blijft. Ik heb hem mooi afgerond met de Scalloped Tag Topper. Nu kan je het label aan de 1cm omgevouwen rand van je uitgesneden rechthoek plakken. Daarna heb ik uit Whipsper White cardstock een rechthoek van 11,4x16,5 cm geplakt. en deze onder mijn designpapier vastgeplakt. Daarna is het nog een kwestie van je kaart versieren. Hier kan iedereen zijn eigen invulling aan geven. Ik zal hieronder een lijstje geven van de spullen die ik gebruikte voor het afmaken van de kaart. Veel plezier!

Coastal Cabana Inktpad en Marker
Real Red inktpad en Marker
Papillon Potpourri Stamp
Perfect Pennants Stamp
Elegant Butterfly Punch
Bitty Butterfly Punch
Labels Collection Framelit
Whipser White Cardstock
Crumb Cake Cardstock
White Vellum Cardstock
Pearl Basic Jewels


Reacties

  1. Heel leuk, dit model. Soms raken dingen op de achtergrond, zo ook de schuifkaart (als ik dit zo mag noemen). Maar dat er dan ook nog een cadeaubon tevoorschijn komt is heel leuk! En dat papier, super, hè?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten