CHRISTMAS is coming.....

Al duurt het nog bijna een jaar, toch is het alweer de hoogste tijd om kerstkaarten te gaan maken voor mij. Het is vorig jaar heel goed bevallen om elke week een kerstkaart te maken. Ten eerste was er geen stress om op het laatste moment nog heel veel kaarten te moeten maken, maar vooral de gezelligheid om elke week met mijn moeder heerlijk aan de slag te gaan (en kerstliedjes te zingen terwijl we bezig zijn).
Ik was afgelopen weekend weer samen met haar een paar daagjes weg en de auto was vooral volgeladen met spullen van Stampin'Up! Ook de nieuwe Sale-a-Bration set "Hey Chick"was mee. Toen ik die set voor het eerst zag wist ik nog niet zo goed wat ik er mee wilde. Tijdens mijn tweede blik ging er een lampje branden...deze kippen zijn perfect voor kerst kaarten.


Ik heb de set gecombineerd met de "Snow Place" stamp set en bijbehorende "Snow Friends" Framelits.


Het inkleuren heb ik gedaan met de nieuwe "Watercolor Pencils" In combinatie met de "Blenderpen" krijg je zelfs op Whisper White een heel mooi effect.
Vanaf nu ga ik proberen elke vrijdag een nieuwe kerstkaart te laten zien...ik ben benieuwd of het me weer lukt om dit jaar geen stress te krijgen in december!

Fijn weekend,
Mandy

Reacties

Een reactie posten