Yes, het is weer begonnen...

De zomervakantie is weer voorbij en ik ben weer begonnen met het geven van workshops. En rond deze tijd begin ik dan met grotere workshops met 5 kerstkaarten. Zo heb je meteen een leuke stapel kaarten alvast liggen. Vaak haal ik mijn inspiratie van pinterest voor deze workshops en geef ik mijn eigen draai eraan. Deze keer stond dan in het teken van 5 "techniekjes". Ik gebruikte de set Embellished Ornaments en de bijpassende Delicate Ornament Thinlits. En om een mooi geheel te krijgen, maakte we gebruiken van rood-wit-goud tinten

Symmetrisch te stempelen zonder hulpmiddelen

Een leuke opengewerkte kaart

                 
De schudkaart kon niet ontbreken, zeker niet nu Stampin'Up de Foam Adhesive Strips heeft. Zo weet je zeker dat al het schudmateriaal op de juiste plek blijft.

                  

Met behulp van een dauber geef je het ornament heel makkelijk 2 kleuren, waardoor er een soort 3D effect ontstaat (is jammer genoeg op de foto minder goed te zien)


             
    


En als laatste een mooie kaart gemaakt voor een theelichtje (en dan natuurlijk een led-lichtje). 

Het was heerlijk om weer met vele om tafel te zitten en creatief met elkaar bezig te zijn. Ik verheug me alweer op de volgende keer. 

Morgen is er een bloghop van Team Utopia, met allerlei sets uit de nieuwe herfst-winter catalogus....ik hoop je dan weer te zien. 


Gebruikte materialen:
Stempelset: Embellished Ornaments, Star of Light (tekst)
Inkt: Real Red, Cherry Cobbler
Cardstock: Whisper White, Real Red, Foil Sheets Gold
Overige: Delicate Ornaments Thinlits, Foam Adhesive Strips, VersaMark, Stampin'Emboss Powder Gold, Metalics Sequin Assortment, 1/8"Ribbon Gold, 
              Metallic Thread Gold      


Groetjes Mandy

Reacties

Een reactie posten