Project Life : Weekly

Zo eindelijk weer een berichtje van mij. De eerste weken van januari waren zo druk, maar nu begint het gewone ritme weer te komen.
Na mijn december "daily" heb ik me laten uitdagen om een "weekly" in 2016 te maken. Dat wil dus zeggen dat ik elke week 2 bladzijdes maak. Heerlijk om zo toch bezig te blijven met Project Life. En natuurlijk wil ik dit delen met jullie, ik heb alleen mijn kinderen van kleins af aan een belofte gedaan. En dat is dat ik nooit zomaar foto's van ze online zet. En tja, als ik een weekly van "mijn leven" maak staan zij toch heel vaak op de foto's. Vandaar dat ik wel mijn weekly deel, maar sommige foto's een beetje "verdoezel".

Mijn eerste week is af. Ik gebruikte als basis het designpapier "Perfectly Artistic" wat je nu gratis kan krijgen bij een bestelling van €60,-


Het was een week waarin ik heel veel creatief bezig ben geweest. Ik gaf 3 keer een party en zag zo veel bekenden en wat was het gezellig!  Het voelde echt als een mooie start van het nieuwe jaar vol Stampin'Up! en creativiteit.
Ook weer volop genoten met en van mijn gezin.Zo het begin is er. Nu snel weer verder met week 2.....deze keer wil ik geen kaartjes zelf maken, maar de project life kaartjes van Stampin'Up! gebruiken. Benieuwd naar het resultaat? Kom dan volgende week maandag kijken op mijn blog.

Groetjes Mandy

Reacties

  1. Ooh dit ziet er prachtig uit!!
    Ik vind het ook zo leuk om te doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er weer goed uit, ik ga het vrijdag wel even in het echie bewonderen.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten