Het is weer maandag...

En dat betekent weer een project life blog bericht. Deze keer heb ik geprobeerd wat meer met de project life kaartjes te werken van Stampin'Up! Er zijn diverse sets te koop.
Ik heb mijn foto's en kaarten even uit mijn pocketpages gehaald, zodat de foto's mooier worden en het beter te zien is wat ik heb gemaakt. Het was een heerlijk weekje, met veel creativiteit, rust, tijd met de jongens en werken in en om huis. Ik ben ondertussen weer begonnen om mijn huis verder af te maken.Afgelopen week vroeg iemand tijdens een workshop PL, waarom ik aan een weekly ben begonnen. Eigenlijk zijn daar 3 redenen voor:

*Ik ben gek op foto's en vind het werken met foto's heerlijk ontspannen

*Soms is het hier zo hectisch en vliegen de dagen om, 
Door een weekly sta ik veel bewuster stil bij een week

*En omdat ik nog niet zo lang met Project Life bezig ben, wil ik zoeken naar "mijn"stijl. 
Ik ben heel benieuwd hoe mijn album zich gaat ontwikkelen

Heb je zin om ook eens gezellig aan je album te werken, maar komt het er niet van, of mis je inspiratie en zou je graag met een groep bezig zijn, kom dan gezellig langs op een PL workshop. Wil je meer informatie, klik dan HIER

Veel plezier, Mandy 

Reacties

 1. Het ziet er weer prachtig uit Mandy!! :-)
  Groeetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, leuk die foto in 4 stukjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ziet er heel goed uit, wat dat betreft ben ik ook benieuwd wat mijn ontwikkeling gaat worden. Ik heb besloten dat ik voor de monthly ga, weekly weet ik van mezelf dat het niet gaat worden. Ik weet niet of het bestaat monthly haha, ik ga het gewoon doen. En we gaan elkaar zien in maart, de volgende PL workshop.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten