Weer een nieuwe kans

Zo vandaag start de nieuwe challenge van Team Utopia. En deze keer was ik een van de gastdesigners. De challenge opdracht van deze keer is "Lente".
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden...Jammer genoeg werkt het weer al een paar dagen niet mee, dus zijn de foto's iets minder helder dan ik zou willen.

Ik gebruikte weer de stempel "Indescribable Gift". Ik heb deze met Memento op Whisper White Cardstock afgedrukt. Daarna heb ik deze ingekleurd met een waterpenseel in Daffodil Delight. Als je zorgt dat je papier niet te nat wordt en je niet te vaak over hetzelfde stuk gaat, lukt dit, zonder dat het papier stuk gaat. Ik vind het contrast van Whisper White mooier bij deze kaart dan die van het Watercolor Paper. 
 Tja en daarna draaide ik de hele kaart door de bigshot met de Hexagon Hive Thinlits. En ik hou van puzzelen......
En omdat ik van "kleuren"altijd heerlijk relax wordt, maakte ik nog een variant.....meer CAS stijl. 


Fijn weekend Mandy


Reacties

 1. Ik zag jou kaartje staan bij de utopia challenge en die viel me erg op. Mooi is die ! Ook zie ik nog veel leuks op je overzichtelijke blog, dus ik ga je volgen ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sarah, wat leuk dat mijn kaarten je zo opvielen en dat je mij gaat volgen:). Ik ga straks ook eens even een bezoekje brengen op jouw blog......ben benieuwd

   Verwijderen
 2. Vind beide kaarten echt geweldig en in het echt zien ze er nog mooier uit!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier via Wil P. uit Nijkerk, zij heeft een workshop bij je gevolgd en gaat ook iets voor moederdag doen volgens mij. Je maakt leuke dingen, goede tip om te stempelen en kleuren en dan met de Hexagon Hive door de BigShot een heel leuk effect, ga ik zeker ook eens proberen!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten