Challenge

 Team Utopia heeft alweer de 2e challenge op hun blog staan. Vorige challenge had ik een kaart van Lida aangemeld. Het leuke nieuws is...ze won er een mooie prijs mee. Een pakket vol dsp, cardstock, buttons, lint etc, en allemaal van Stampin' Up! natuurlijk.
Wil jij ook aan deze challenges meedoen, maar heb je geen blog, stuur de foto dan naar mij en ik zorg dat hij geplaatst wordt. Ook deze keer is er weer een mooie prijs te verdienen. En iedereen maakt een kans, want het gaat mbv een loting.

Wij als demo's mogen natuurlijk niet meedoen voor de prijzen, dat zou ik ook niet willen. Maar zo'n challenge is te leuk, dus heb ik er wel een kaart voor gemaakt. De uitdaging is wit + 1 andere kleur.


Ik heb Calypso Coral als kleur gebruikt. Het DSP "Best Year Ever" uit de SAB folder, past hier heel mooi bij en ook een knoop uit het "Best Year Ever Accessory Pack". De tekst "thanks" heb ik mbv de "Hello You thinlits dies" uitgesneden en de tekst "for being you" komt uit de stempelset "Crazy about you" 

Wil jij ook nog wat bestellen, morgen avond gaat er weer een verzamelbestelling uit. Denk ook aan de weekly deals van deze week. Wil je wat mee bestellen mail mij dan voor 12 uur morgen je bestelling. 


En omdat de blendabilities uit de collectie zijn gehaald en dus ook niet meer als SAB kadootje zijn te bestellen heeft Stampin' Up! extra SAB producten "tevoorschijn"gehaald. Bij iedere €60,- die je besteld, mag je nog steeds (tot 31 maart!!) een gratis SAB product uitzoeken en nu kan je dus ook uit onderstaande artikelen kiezen.


Groetjes Mandy


.

Reacties

  1. Wat heb je leuke materialen gebruikt. En het eindresultaat is prachtig.,
    Leuk dat je Utopia Challenge op deze manier promoot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem super leuk, ik hou van Calypso Color.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten