De lente is begonnen....

Zo volgens mij zit ik in de "challenge mood". Ik zag zo een mooie kaart op het blog van Lift challenge. Echt een techniek die ik heel mooi vind en heerlijk om te doen. Dus ik ging voor
challenge #83 aan de slag. En dit is mijn resultaatEerst maakte ik een groen/blauwe kaart, maar toen die af was bedacht ik me pas dat ik het randje wilde borduren. Hier zie je ze beideIk gebruikte als stempel de bloesem van "indescribable gift". Ik krijg hiervan echt een lente gevoel! En ik weet dat het moet, maar het lukt mij nog niet....afscheid nemen van de blendabilities. Ik ben en blijf gewoon verliefd op deze markers en met de lente horen die kriebels er ook lekker bij!!  Ik gebruikte de kleuren Coastal Cabana, Melon Mambo, Wild Wasabi en Crumb Cake.
As vrijdag plaats ik nog een verzamelbestelling. De laatste kans voor de gratis SAB producten!!

Fijne creatieve week gewenst
MandyReacties

 1. Waarom afscheid nemen als je iets hebt wat je bevalt? Omdat SU er mee stopt? Dan hoef jij er toch niet ook mee te stoppen? Lekker blijven gebruiken, want het resultaat is prachtig. Wat een mooie stempel zeg! Erg mooie lift Mandy, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plaats ik net mijn kaartje bij de liftchallenge, zie ik dat je bijna het zelfde kaartje als mij hebt. Ik had hem vorige week al klaar, voordat jij hem hebt geplaatst. Niet nagemaakt dus (ik zie je blog nu voor het eerst) en toch zijn ze bijna hetzelfde.

  Jouw versie is dus erg mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend mooie kaart, ik dacht dat ik al gereageerd had, maar nee. Die stempel is echt geweldig en leuk dat je er twee van gemaakt hebt.De roze heeft mijn voorkeur omdat die me doet denken aan Appelbloesem en omdat ik de combi met roze en kraft zo mooi vind. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lukte eerst niet om te plaatsen en nu sta ik er 2 keer in!
  Geen erg...voor elk kaartje een opmerking dan !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten