Tea time.

Maandag, project life dag.....oeps. Door de drukte van afgelopen week, voorbereiden beurs en beurs zelf, is week 3 nog niet klaar. Ik ben hard bezig en draai dan even de dagen maar om. Eigenlijk wel een beetje "my life". Ik kan van alles plannen, maar soms loopt het hier gewoon een beetje anders. Schakelen heb ik geleerd, dat werkt het beste. Dus plaats ik later deze week mijn "week 3"en vandaag even wat anders.
Vorige week vrijdag liet ik je al het mooie dsp "Love Blossom" zien. En omdat ik de combinatie roze-craft heel mooi vind, maakte ik bij de leuke kaart ook een thee doosje. Voor dit doosje gebruikte ik de Framelits Dies "Cups &Kettle".
In het doosje past precies een klein pakje thee. Zo wordt het toch veel leuker om iemand thee te geven.
En als accentje heb ik het hartje gesneden uit het nieuwe "Blushing Bride Glimmer Paper". 


En nu ik zo lekker bezig ben met deze set, kwam ineens een idee voor een leuke workshop naar boven......een HIGH TEA workshop. Niks leukers toch om een thee, lekkere hapjes te combineren met mooie producten te maken met deze nieuwe set.

Het gaat nog wel even duren, ik wacht nog op warmer weer, want dan kunnen we misschien ook mijn mooie tuin gebruiken. Wil je meer weten klik dan HIERFijne week
Mandy 

Reacties

Een reactie posten