Blog hop


Ik vertelde het gisteren al.....vandaag de bloghop van een groot aantal demo's van Team Utopia. We hebben allemaal gekozen voor een set uit de nieuwe voorjaarsgids. Op 5 januari wordt deze gids gelanceerd, overal in de wereld tegelijk. En vandaag met de bloghop, kun je al heel veel mooie sneakpeaks zien. Er zijn ook zoveel mooie nieuwe artikelen, het is makkelijker om op te noemen wat ik niet leuk vind, dan wat ik wel leuk vind. Mijn wishlist is ook heel lang deze keer. 

De kaart van gisteren heb ik met veel plezier heb gemaakt, daarom wilde ik graag verder met de set "Balloon Celebration". Vanavond vier ik gezellig met vrienden oud en nieuw en om ze uit te nodigen had ik een leuke verassing: een klein flesje wijn met een label eraan. En natuurlijk een uitnodiging erbij. Het flesje wijn moest eigenlijk champagne zijn, maar die krijgen ze vanavond bij mij.Hierna had ik de smaak helemaal te pakken, wat een leuke set stempels is dit. Vandaar dat ik de kaart in een 2e kleur heb gemaakt.


En toen werd het pas echt erg, ik kon de set niet wegleggen, dus volgde een hele serie kaarten en labels. 


Weer met de ballonnen, maar dan weer even iets anders...


En met, wat ik stiekem de leukste stempel vind, 2 kleine "vruchtpluisjes" waarmee je een hele mooie bloem kan maken.....een dandelion (sorry dat klinkt gewoon mooier dan paardenbloem)


En om het allemaal bij elkaar als een kadootje te kunnen geven, maakte ik met het enveloppe punchboard een doosje eromheen. Voor de wikkel gebruikte ik het nieuwe dsp Birthday Bouquet.

   

Heb je na al dit moois ook zo'n zin om de nieuwe artikelen in het echt te zien en ermee aan de slag te gaan, kom dan volgende week naar mijn  Gratis Party.
Bedankt voor je bezoek, een hele fijne oudjaarsdag en alvast de beste wensen voor 2016! Veel plezier bij mijn teammaatjes.

Mandy Buckens


Reacties

 1. Jeeh ... wat super leuk zeg. Zeker ook met dat doosje. Dit idee sla ik op hoor! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne Uiteinde, en een goed begin toegewenst!!!
  Heerlijk die ballonnen , idee is opgeslagen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk al die ballonnetjes!! Feestelijk! Mooi met dat doosje erbij!
  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig leuk setje zo en alles mooi in een doosje, het is een regelrecht feestje. Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling en een SU-per creatief 2016

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke serie van projectjes Mandy! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie serie heb je gemaakt met deze leuke set, heel veelzijdig. Een fijne jaarwisseling en SUper 2016 gewenst. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Mandy, ik moest even goed kijken wat je nou bedoelde met die paardebloem, maar wat een geniale vondst. Voor mij het toppunt van deze bloghop. De doos met kaarten en tags is een heel compleet verhaal. Meer dan mooi, Super.
  Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ben je fanatiek geweest; zo mooi allemaal! Hopelijk is deze avond net zo'n feestje als deze blogpost! Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie allemaal! De ballonnen gaan op de wishist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie rij Mandy!! Heel mooi gedaan!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat zijn ze leuk Mandy, die ballonnen.....
  mooie uitwerking hoor.
  gelukkig nieuwjaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn prachtig geworden. Een mooi geheel zo!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten