Nog 1 nachtje slapen....

En "on stage" begint in Brussel. Dat is een 3-daagse conventie van Stampin'Up! Ik ben er vorig jaar ook geweest en ik wist niet wat me overkwam. Het is niet te omschrijven hoe leuk het was en ik kwam helemaal met nieuwe energie en ideeën terug. En dit jaar ga ik weer....morgen al.

De afgelopen weken ben ik dan ook weer begonnen met de voorbereiding. Er moet natuurlijk weer geswapt worden.....Swappen is dus een klein "presentje" wat je maakt en wat je "ruilt" met een andere collega demo. Tja en omdat er heel veel demo's naar Brussel komen, heb ik weer hard mijn best gedaan om een hele berg swaps te maken. Gelukkig heb ik een hele lieve vriendin die mij hiermee heeft geholpen. Bedankt! (ik weet dat ze nooit genoemd wil worden, maar ik wil haar echt bedanken)

En natuurlijk wil ik nog niet laten zien wat ik heb gemaakt, maar wel alvast een tipje van de sluier oplichten. Misschien herkennen sommige van jullie al iets.......?Zo vandaag mijn koffer inpakken. Natuurlijk met een camera en reserve batterij en dan morgen vroeg op en richting het zuiden gaan rijden, samen met Mariëlle. Ik heb er heel veel zin in!!!

Tot snel
Mandy

Reacties

 1. Heeeeel veel plezier in Brussel!!!!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mandy,
  ... iets met thee?
  Héél veel plezier in Brussel en ik hoop dat je het leuk hebt en met veel nieuwe ideeën weer thuis komt!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten