Dag 3 # GIFT BOX

Vandaag eens geen kaart, maar een box. Ik had dit voorbeeld al een tijdje geleden op pinsterest gezien en wilde er graag zelf mee aan de slag. Het is 1 box, maar om te laten zien hoe je met gebruik van verschillende materialen een heel andere "tasje" krijgt, heb ik de voor-en achterkant anders gemaakt.
Voor het eerste "tasje" gebruikte ik de Six-Sided Sampler set en de kleuren Sahara Sand, Crumb Cake, Soft Suede. De zeshoeken kan je heel netjes tegen elkaar aan stempelen met behulp van de Stamp-a-ma-jig. Ook ponsde ik nog een zeshoek uit (die met tekst) met de bijpassende Hexagon punch en plakte ik iets verhoogd op.Voor het andere "tasje" gebruikte ik het nieuwe design papier Moonlight. Ik kleurde de stempel Swallowtail in met de Many Marvelous Markers. Met de Scalloped Tag Topper maakte ik er een label van en nog een label in de kleur Bermuda Bay. Zo krijg je een heel zomers tasje. Een leuke manier om een cadeautje in te geven en helemaal om zo een cadeautje verpakt te krijgen. Wil je ook zo'n box maken, of een andere, maak dan eens een afspraak voor een workshop. Ik laat je graag zien hoe je dit maakt.

Reacties

  1. Wauw, wat zijn deze leuk geworden, Mandy! En heel verschillend, dat is ook leuk om te zien. De kleuren van de vlinder zijn echt heerlijk vrolijk.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel ik van de vlinders en de vrolijke kleurtjes ben val ik toch voor het eerste tasje, supermooi geworden zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten