Lullaby

Soms vliegen de dagen voorbij en is het ineens de 16e. Oeps ik ben dus een dagje te laat met de nieuwe Designpaper Kit van deze maand.
Deze maand heb ik gekozen voor het designpaper "Lullaby". Ik vind de kleuren zo mooi en rustig van dit papier. En na al die kerstkaarten is het heerlijk om weer eens even met andere kaarten en papier aan de slag te gaan.
Natuurlijk heb ik er weer van alles extra bij gestopt, zelfs een notitieblokje dit keer. En om je een idee te geven, zit er in de beschrijving een voorbeeld. Om het boekje een persoonlijk tintje te geven, kan je een letter en kleur opgeven, die ik uitdraai op de bigshot voor je. Zo kan je deze er mooi opplakken. Ik gebruik graag van deze blokjes zelf (maten van allerlei doosjes die ik maak staan er bijv in eentje), maar het is ook erg leuk om ze kado te geven (de december maand is al dichtbij).

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast weer zijn als bij de vorige kits. Ook deze kost weer €10,- en kun je bestellen door een mailtje te sturen naar:
mandybuckens@gmail.com 


Reacties

Een reactie posten