ACTIE: Feest, jarig.....?

Ik kreeg de laatste tijd de vraag of ik ook iets kan verzinnen voor verjaardagen en feestdagen. Ik bedoel dan met een verlanglijst of een Cadeau Bon.


Dus bedacht ik het volgende:

Als je jarig bent kun je mij van te voren een verlanglijstje via de mail sturen. Je vrienden/familie kunnen dan via mij bestellen. Ook als ze niks van Stampin'Up! afweten kan ik ze op deze manier adviseren over wat leuk bij elkaar te geven is. En natuurlijk pak ik het op een mooie manier in.

En ook een cadeau bon is mogelijk, voor elke bedrag vanaf €10,-. Deze is dan natuurlijk wel alleen bij mij in te wisselen en niet bij andere Demonstratrices van Stampin'Up! omdat ik deze bon zelf uitgeef.

Voor 1 klant heb ik het al uitgeprobeerd. Je moet natuurlijk altijd alles even testen. En ik moet zeggen dat het echt goed werkt. Vrienden vinden het fijn dat je ze kan helpen met adviseren en ik weet zeker dat de jarige heel blij straks is met haar cadeautjes. Ik heb wel een advies erbij: geef aan dat de producten besteld moeten worden en ze dus ruim op tijd wat moeten uitzoeken.

Kijk onder het tabblad "cadeau bon" voor meer informatie.

ACTIE NOVEMBER-DECEMBERDe decembermaand komt eraan!! Als je een Stampin'Up! lijstje bij mij inlevert in deze maanden en er komt een bestelling (materiaal of cadeaubon) in totaal van min €30,- mag je een flesje Dazzling Details gratis uitzoeken

Reacties

  1. Dat heb je heel leuk bedacht, Mandy! Ik denk dat hier wel behoefte aan is, super!
    Veel succes met de verlanglijstjes (-:
    De cadeautjes, die ik op de foto zie, heb je mooi gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten