Share our creativity

Vandaag is het World Cardmaking Day. Een wereldwijde dag waarin we onze passie met elkaar kunnen delen; kaarten maken.
Natuurlijk kan ik deze dag dan ook niet zonder blog bericht voor bij laten gaan. 


Inspire, create and share. 

De 3 woorden van Stampin'Up! die ik vaker noem op mijn blog. Waarom? Omdat ik ze zo belangrijk vind! Op een dag als vandaag kunnen we elkaar inspireren, kunnen we kaarten maken en we kunnen dat met elkaar delen. 
Hoe beter kan je deze 3 dingen tegelijk doen tijdens een workshop. Iedereen die wel eens een workshop bij mij heeft gevolgd, weet hoe ik daarvan geniet. Ik gun dat ook iedereen en heb daarom een leuke actie. 


Wie heeft er zin om deze leuke 
speciale stempelset te winnen???Binnen mijn team LAKOTA zijn een paar actieve demo's die graag workshops geven. Als je bij hun workshop aanschuift, maak je kans op deze set. Elke demo krijgt 1 stempelset van mij om te verloten tijdens de workshop.
Onderaan dit blogbericht vind je de link naar hun blog, waarin ze vertellen over de workshop die ze gaan geven.


Hoe leuk is deze set?!!!

Dan als laatste nog een kerstkaart die ik zelf gemaakt heb. Op een dag als vandaag, wanneer ik het heb over "share our creativity", hoort een eigen gemaakte kaart. Ik heb hiervoor de set Snowflake Sentiments gebruikt. En kijk nu snel verder op de volgende blogs....Ik hoop dat iedereen een hele leuke creative dag heeft.

Groetjes MandyReacties

 1. Wat een leuke kaarten!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten gemaakt met deze gave set. Wat lief dat je deze stempel set beschikbaar stelt als prijs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mandy,
  Ontzettend bedankt voor je steun, dat waardeer ik enorm. En ik vind je kaarten weer prachtig. Ik ben gek op sneeuwkristallen. Dus dit is ook weer een set die ik zelf heel graag wil gaan gebruiken.
  Lieve groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na het opruimen ga ik vandaag toch even knutselen, jullie hebben me inspiratie gegeven

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie creatie's heb je weer gemaakt Mandy. Prachtig, die ijskristallen en heel goed te gebruiken voor de tijd die eraan zit te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten zeg en wat is die sterren kaart super leuk geworden. Echt heel gaafff volgens jaar wacht ik met bestellen van de kerst set want zie nu ook weer prachtige crea's maar nu net niet met wat ik hgeb gekocht en kan helaas niet alles kopen wat ik wil.

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten