Flurry christmas

Het is weer hoog tijd voor een kerstkaart. De set "Flurry of Wishes" blijf ik erg mooi vinden. Steeds valt mijn oog erop en pak ik hem snel weer tevoorschijn. Deze kaart had ik al in januari samen met mijn moeder gemaakt, alleen moest er nog een tekst bij....en die zat niet in de doos. Soms ben ik nog wel een beetje chaotisch...hihi

Nu ben ik mijn workshop ruimte opnieuw aan het inrichting, nieuwe kasten. Mijn spullen pasten niet meer in de 2 die er stonden en gelukkig vond ik zo de tekst stempel weer terug.

De achtergrond, van deze kerstkaart, heb ik eerst gekleurd met 3 verschillende kleuren inkt: Island Indigo, Bermuda Bay en Perfect Plum.  Voor de sterren heb ik gebruik gemaakt van embossing poeder, zo springen ze er echt uit. 


Van dichtbij kun je goed zien hoe de drie kleuren door elkaar heen blenden. Om de sterren nog een extra accent te geven, heb ik gebruik gemaakt van gouden ecoline en een witte posca pen. De spetters heb ik gemaakt met witte en gouden ecoline. 


Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Ik vind het zelf heerlijk om achtergronden te maken met de mooie inkt van Stampin'Up! En er zijn zoveel verschillende manieren om dit te doen. 

Zou je daar ook mee aan de slag willen? 
 Ik geef binnenkort er een workshop mee, kom gezellig langs! 
Klik HIER voor meer info


Fijn weekend
Mandy 

Gebruikte materialen
Stempelset: Flurry of Wishes
Inkt: Island Indigo, Bermuda Bay, Perfect Plum
Cardstock: Island Indigo, Gold Foil
Overig: VersaMark, White Stampin'Emboss Powder

Reacties

Een reactie posten