Daar gaan we ...


Hopperdepop....de nieuwe bloghop met Team Utopia. We zitten nog midden in de feestdagen, maar begin januari is het alweer zover. De nieuwe voorjaarscatalogus komt dan uit en dit wordt altijd gevierd met de Sale-a-Bration. We gaan dus gewoon verder met feest vieren. Vanaf 4 januari gaan we van start en om jullie alvast een idee te geven wat je met al die mooie producten kan maken hebben we vandaag een bloghop. Een groot aantal demo's van Team Utopia zijn aan de slag gegaan met de nieuwe producten. Deze keer is er ook een win-actie aan verbonden, aan het einde van dit bericht kun je hier meer over lezen.

Ik heb gekozen voor "Dragonfly Dreams" met de bijpassende "Detailed Dragonfly Thinlits Dies". Ik ben erg blij met deze set, ik vind vlinders erg mooi, maar Dragonflies of  zoals wij ze noemen...de Libelle....vind ik nog mooier.Voor deze creatie heb ik ook gebruik gemaakt van de "Watercolor Pencils" Ja, als je het nog niet gehoord heb, eindelijk zijn ze er...aquarel potloden van Stampin'Up. 13 potloden in de kleuren van Stampin'Up! Zoals we gewend zijn past alles weer mooi bij elkaar. Ik heb er een eigen doosje omheen gemaakt, zo kan ik ze leuk per 3 weggeven en andere ook laten ervaren hoe heerlijk deze potloden werken.
Met behulp van een "Aquapainter" of een "Blender Pen" kun je ze heel mooi in elkaar laten overlopen of vervagen. Met een Blender Pen kan dit zelfs op "gewoon" papier zoals Whisper White.


Wil je zelf ermee aan de slag, kom dan naar mijn Gratis Party begin januari. Op deze avond zie je heel veel producten en creaties en deze keer is het niet alleen kijken.....maar ook voelen en ermee aan de slag gaan. Heb je ook zin om te komen kijk dan HIER voor meer informatie.

Ineens staat daar een eitje in beeld, wat moet je daar nu mee? Als je nu op het blog van Tryntsje begint en hopt langs alle blogs tot en met Miranda zul je zien dat op elk blog zo'n ei te vinden is. Als je vanaf Tryntsje de letters achter elkaar zet, vormen de letters een zin. Deze zin kun je mailen naar stampinutopia@ziggo.nl  en dan maak je kans op een leuke prijs, succes!!


en dan nu verder hoppen,

Gebruikte materialen
Stempelset: Dragonfly Dreams
Thinlits Dies: Detailed Dragonfly
Inkt: Bermuda Bay, Daffodil Delight, Rich Razzleberry en van deze kleuren ook de WatercolorPencils
Cardstock : Watercolor Paper, Kraft, Whisper White Thick

Reacties

 1. Wat gaaf met die felle kleuren!!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee om de potloden in zo'n doosje te kunnen weggeven! Ziet er prachtig uit!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi! En wat bijzonder leuk om een potlodendoosje zelf te maken. Die potloden staan ook heel hoog op mijn lijstje... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat potloden doosje...een musthave die watercolor potloden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mandy,

  Wat heb je weer mooie dingen gemaakt. ben er echt weg van. Ik ga nu toch zeker met de potloden aan de gang. En wat een leuk idee, het doosje om de potloden heen. Echt een topper.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je mooie projecten gemaakt met de Dragonfly en de potloden. Ik vind het idee van een doosje voor de potloden echt heel leuk en slim.

  Groetjes, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie creaties Mandy!!! Het doosje is erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat en heerlijke kleuren Mandy. Het is echt een must have set!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook heel mooi, twijfel nog over de aquarel potloden....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat een mooie creaties Mandy! Ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik ben helemaal verliefd op de potloden, prachtige creaties gemaakt Mandy.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je mooi gewerkt met de porloden! Mooie kaart en doosje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De creaties zijn prachtig en ik ben helemaal weg van je kleuren. Heerlijk om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat mooi gemaakt, ik vind het kleurenverloop van de eerste creatie prachtig , ik ben er helemaal weg van. Ook de tweede creatie mag er zijn, leuk dat doosje. Ook jeb je heel gaaf gekleurd op het achtergrondpapier...Fijne jaarwisseling, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie frisse kleuren. Ik word er goedgezind van πŸ˜‰ . Knap idee. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooi kaartje met mooie kleuren en de potloden staan al op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kaart met de libelle en de watercolorpensils. Een super leuk idee om ze in kleine doosjes te stoppen.
  gr. Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige kleuren!

  Groetjes,

  Wobke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallootjes lieve Mandy, ik wil je even bedanken voor de prachtige stempelset die ik gewonnen heb.😊😊😊 ik ga hem zeker veel gebruiken in mijn werkjes. Lieve grtjes van een overgelukkige stampin'up gebruiker. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten