Christmas is coming....

Soms loopt het allemaal even anders dan je denkt. Zeker bij mij thuis met 2 jongens, waar de december maand gewoon heel druk is. Van mijn voornemen om de afgelopen periode nog een aantal voorbeelden te laten zien van de herfst-winter catalogus, kwam dus even niets terecht. Vandaag laat ik daarom een aantal kaarten zien, die ik de afgelopen periode gemaakt hebt. Om even nog meer in de kerststemming te komen........
Endless Wishes

Endless Wishes

Festival of Trees

Bright & Beautiful

Daarnaast heb ik vorige week nog een hele leuke workshop gegeven. We gingen aan de slag met de DSP blokjes van Stampin'Up! Op dit moment zijn er nog maar 2 van:
"Moonlight" uit de jaarcatalogus en
"Trim the Tree" uit de herfst/winter catalogus
Maar ik kan alvast een nieuwtje geven.....in de nieuwe lente/zomer catalogus staan weer 2 nieuwe DSP blokjes. Hieronder het resultaat van een gezellige avond!


Heb je zin om ook eens een workshop te volgen? Ik geef regelmatig bij mij thuis een workshop en elke maand in Limburgia in vathorst winkelcentrum. Houd de tabbladen "agenda workshop" en "Limburgia" in de gaten voor de data. Ook kom ik graag bij je thuis een workshop geven (vanaf 3 personen). 

Fijne week, Mandy

Reacties

  1. Wat zijn de doosjes van de workshop leuk geworden zeg!!!
    En de kaarten zijn natuurlijk ook plaatjes om te zien!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten