Workshops


Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin' Up! of gewoon een gezellige creatieve tijd hebben samen met anderen, volg dan eens een workshop.

Ik kom bij je thuis, of je komt naar mijn huis. We gaan dan samen met een groep van 3-5 personen aan de slag. Je kan van te voren aangeven wat je graag wilt maken of ik verzin iets.

Ik vind het heel leuk om op deze manier met mijn hobby bezig te zijn en dat te delen met anderen. De workshops zijn daarom laag in prijs, je betaald de materiaal kosten en eventueel de reiskosten (afhankelijk van de afstand).
Als gastvrouw kun je gratis artikelen verdienen, als deelnemers producten van Stampin' Up! bestellen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer Hostess credits je krijgt, waar je uit de hele catalogus producten mag zoeken. Achterin de catalogus staan nog speciaal gunstig geprijsde sets, die je met deze credits kan krijgen.

Wil je meer weten over het geven of volgen van een workshop, of een afspraak maken? Mail me dan een mailtje met je gegevens mandybuckens@gmail.com

In het tabblad "Agenda" kun je de workshops zien die ik bij mij thuis geef en waar je je individueel voor kunt opgeven.

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden, hier een aantal voorbeelden van wat o.a. kan
Natuurlijk zijn dit maar voorbeelden en kan de uitwerking steeds anders zijn

Technieken:
Bokeh
Watercolor


Kaarten
Stempelset in de "hoofdrol"

One sheet wonder met designpapier

Giftboxjes                                        
                           

Punchboard

                                                                        Trimmer

Speciale kaarten
Card in a box

Flowerbox

Box met 2 kaarten

Overige
 
VaasjesReacties