Magical....

Vandaag weer een bloghop met Team Lakota. We zijn allemaal aan de slag gegaan met producten uit de nieuwe catalogus. Omdat ook wij, als demo, pas 1 juni uit alle producten konden kiezen en bestellen, hebben we even gewacht met de hop.
Wie mij persoonlijk kent weet dat ik wat met "magical" heb en ik vind werken met inkt, stempels en papier ook elke keer een soort van magisch. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de gelliplate. In combinatie met inkt en stempels van SU creƫer je echt een magical achtergrond.

Ik heb gekozen voor de stempelset "Magical Mermaid" alleen vanwege de naam moest ik hem al hebben. De zeemeermin heb ik gestempeld en daarna direct "Clear Stampin'Emboss Powder" erover gestrooid en gefixeerd met de "Heattool". Op deze manier kan je de zeemeermin later inkleuren met een waterpenseel, zonder dat de inktafdruk vervaagt en doorloopt. Wie op mijn party is geweest weet al dat je de "Fine-Tip Glue Pen" hele andere dingen kan doen dan lijmen..... Ik heb hem gebruikt voor de staart van de zeemeermin. Zo krijgt de staart echt een glimmende laag, zoals de schubben van een vis. Natuurlijk nog een beetje glitter erover, voor de lijm droog is. "Dazzling Diamonds Stampin'Glitter" geeft een heel mooi extra magisch effect. Ook de haren heb ik een extra accent gegeven met "Clear Wink of Stella" en een echte vlecht gemaakt met "Silver Metallic Thread".
En wie wel eens met een gelliplate gewerkt heeft weet...je maakt nooit 1 afdruk. Vandaar dat ik nog een achtergrond verder heb uitgewerkt met dezelfde stempelset

 Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en Hopperdepop nu lekker verder.

                                       Fijne bloghop
en een magisch creatief weekend
Mandyps vanaf nu probeer ik elke keer de link van de producten onder het vetgedrukte woord te plaatsen, dwz dat als je op het woord klikt, je meteen op de site van Stampin'up! terecht komt en het artikel met bijbehorende prijs ziet.

Reacties

 1. Ik heb nog nooit gewerkt met de gelli plate, maar na het zien van jou creatie's, ga ik dat denk ik toch maar eens doen. Erg mooi geworden, in combinatie met de zeemeermin. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Mandy, vooral dat zilveren bandje is helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Mandy die zeemeermin, elvira wil hem ook heel graag, zij is gek op zeemeerminnen.
  Sorry dat ik nu pas reageer,ben net terug van de actie van het ruitersportcentrum ermelo.
  Gerdina heeft Martjn voor een vaderdagactie opgegeven. Een paardrijles. De dag was erg geslaagd. Nu hop ik even verder

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje met een mooie techniek!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Mandy wat een prachtige kaart. En super gave techniek. Alweer iets moeten toevoegen aan mijn wensen lijstje. Bedankt ;-P
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bijzondere stempel. Ik zou hem zelf nooit gekozen hebben maar als ik haar zo zie is ze toch wel erg leuk! Prachtige kleuren gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten