woensdag 28 december 2016

Daar gaan we ...


Hopperdepop....de nieuwe bloghop met Team Utopia. We zitten nog midden in de feestdagen, maar begin januari is het alweer zover. De nieuwe voorjaarscatalogus komt dan uit en dit wordt altijd gevierd met de Sale-a-Bration. We gaan dus gewoon verder met feest vieren. Vanaf 4 januari gaan we van start en om jullie alvast een idee te geven wat je met al die mooie producten kan maken hebben we vandaag een bloghop. Een groot aantal demo's van Team Utopia zijn aan de slag gegaan met de nieuwe producten. Deze keer is er ook een win-actie aan verbonden, aan het einde van dit bericht kun je hier meer over lezen.





Ik heb gekozen voor "Dragonfly Dreams" met de bijpassende "Detailed Dragonfly Thinlits Dies". Ik ben erg blij met deze set, ik vind vlinders erg mooi, maar Dragonflies of  zoals wij ze noemen...de Libelle....vind ik nog mooier.



Voor deze creatie heb ik ook gebruik gemaakt van de "Watercolor Pencils" Ja, als je het nog niet gehoord heb, eindelijk zijn ze er...aquarel potloden van Stampin'Up. 13 potloden in de kleuren van Stampin'Up! Zoals we gewend zijn past alles weer mooi bij elkaar. Ik heb er een eigen doosje omheen gemaakt, zo kan ik ze leuk per 3 weggeven en andere ook laten ervaren hoe heerlijk deze potloden werken.




Met behulp van een "Aquapainter" of een "Blender Pen" kun je ze heel mooi in elkaar laten overlopen of vervagen. Met een Blender Pen kan dit zelfs op "gewoon" papier zoals Whisper White.


Wil je zelf ermee aan de slag, kom dan naar mijn Gratis Party begin januari. Op deze avond zie je heel veel producten en creaties en deze keer is het niet alleen kijken.....maar ook voelen en ermee aan de slag gaan. Heb je ook zin om te komen kijk dan HIER voor meer informatie.





Ineens staat daar een eitje in beeld, wat moet je daar nu mee? Als je nu op het blog van Tryntsje begint en hopt langs alle blogs tot en met Miranda zul je zien dat op elk blog zo'n ei te vinden is. Als je vanaf Tryntsje de letters achter elkaar zet, vormen de letters een zin. Deze zin kun je mailen naar stampinutopia@ziggo.nl  en dan maak je kans op een leuke prijs, succes!!


en dan nu verder hoppen,





Gebruikte materialen
Stempelset: Dragonfly Dreams
Thinlits Dies: Detailed Dragonfly
Inkt: Bermuda Bay, Daffodil Delight, Rich Razzleberry en van deze kleuren ook de WatercolorPencils
Cardstock : Watercolor Paper, Kraft, Whisper White Thick

Online Workshop Januari

Nog een paar dagen en het nieuwe jaar begint. Dat betekent weer een nieuwe online workshop. Na de laatste maanden druk met kerstkaarten en doosjes bezig te zijn geweest heb ik echt zin om weer wat anders te maken. Deze keer heb ik daarom gekozen voor het nieuwe DSP "Sending Love". Alles wat je nodig hebt zit in het pakket ( behalve de basis spullen zoals schaar, lijm etc). Met behulp van de film gaan we weer "samen" aan de slag.





Ik vind het zelf fijn om een beetje vooruit te werken, al lukt dat niet altijd. Mooi voornemen voor dit jaar weer.....
Dit papier is heel mooi voor Valentijnsdag. Zelf heb ik niet zoveel met deze dag, maar ik merk de laatste jaren dat veel creatieve vriendinnen op deze dag ook iets maken voor vriendschappen die heel bijzonder zijn. Dat vind ik nou wel heel leuk om te doen!
Gelukkig is dit DSP heel veelzijdig, dus in een handomdraai maak je van dit papier "niet valentijns kaarten"
Zijn jullie al nieuwsgierig...dan hier nog een sneak peek





Voor meer informatie klik dan HIER en wil je deze onlineworkshop ook gaan volgen, stuur dan snel een mailtje naar mandybuckens@gmail.com 


Groetjes Mandy



zaterdag 24 december 2016

Christmascard Making

Vanwege het succes van vorig jaar, ook dit jaar weer een Christmascard Making gedaan met mijn klanten. Men kon zich opgeven en daarna heb ik koppeltjes gemaakt. Zij stuurden naar elkaar een kerstkaart. Er zijn weer prachtige kaarten gemaakt. Hieronder zie je ze langskomen.

Hetty
Lida
Anouke
Mariska
Nies
Esmiralda
Wil
Angie
Nel
Nicolet
Lena
Marjon
Mandy
Fijne dag verder,
groetjes Mandy

dinsdag 20 december 2016

Zoals beloofd...

In het vorige bericht gaf ik al aan dat ik nog een kaart zou laten zien met de niewe mannenset: Nailed it.
In het DSP zit een touch zilver dus die heb ik ook gebruikt bij dit kaartje. Bij de hamer en de duimstock het ik Silver Foiled Sheet gebruikt. Het oogt zo echt.


Gebruikte materialen:
Stempelset: Nailed it, Crazy About You
Framelits: Build It, Stiched Shapes 
Inkt: Basic Black, Delightful Dijon
Cardstock: Delightful Dijon, Very Vanilla
DSP: Urban Underground Specialty DSP

Fijne dag verder.
Groetjes Mandy

dinsdag 13 december 2016

Nieuwe catalogus

Op het moment ben ik even niet zo frequent met het plaatsen van mijn blogberichten, maar dit komt door mijn revalidatie op dit moment, zoals ik al eerder over berichtte..

Het voordeel van een demo zijn van Stampin'Up is dat ik al eerder mag orderen, dus ik heb al het een en ander in mijn bezit. En ik kan jullie vertellen...er zitten hele mooie sets bij!!!
Dit is er een van... de stempelset Nailed It en de bijbehorende framelits Build It.
Een prachtige toevoeging voor mannenkaarten. Er zit ook een hele mooie lijn DSP bij, er zitten ook twee designpapieren in met een touch zilver, zo gaaf!! Dit kaartje heb ik met die materialen gemaakt.

Gebruikte materialen:
Stempelset: Nailed It
Framelits: Build It
Inkt: Basic Black, Delightful Dijon
Cardstock: Very Vanilla, Delightful Dijon
DSP: Urban Underground Specialty DSP

Volgende week zal ik nog weer een kaartje laten zien.

Wil je ook graag de nieuwe Spring/Summer catalogus hebben, mail me gerust even mandybuckens@gmail.com

Fijne dag verder.
Groetjes Mandy