En weer een stukje verder

Ik heb er echt een verslaving bij....Project Life.
Wat is dit heerlijk om te doen. Ik was afgelopen week naar de Kreadoe en ook daar was het overal....Project Life. Eenmaal thuis gekomen was het virus erg aangewakkerd en ben ik weer lekker in de schuur bezig gegaan met het album "Schotland". Hij is nu echt bijna klaar........en werkend aan het album werd ik vooral weer gegrepen door de mooie natuur daar.
Natuurlijk kun je kant en klaar kaartjes gebruiken, maar juist een eigen PL-kaartje maken vind ik zo leuk. Zo'n tekst van SU "Life doesn't have to be perfect to be wonderful" is juist hierbij zo pakkend.
Zo schiet mijn boek al aardig op. En ik merk om me heen dat het virus zich verspreidt. Vanaf januari ga ik dan ook Project Life avonden organiseren, zodat we met elkaar aan de slag kunnen blijven gaan.

Fijne avond verder.
MandyReacties

 1. Leuk is Project Life he....ik ben er ook helemaal verslaafd aan! :-)
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat denk ik ook, ik heb bijna 1 pagina af, maar heb een akelig gevoel (grapje) dat dit project een blijvertje gaat worden :-) Ik ben heel tevreden over mijn voorblad, ook al zitten er nog geen foto's op haha. Leuk zijn de zelf gemaakte PL kaartjes.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moeten we een groot waarschuwingsbord erbij plaatsen...pas op erg verslavend :)

   Verwijderen

Een reactie posten