Dag 7 # PINK

Zo dit is de laatste dag alweer. En hier is mijn kaart voor vandaag, helemaal in het PINK!
Ik heb deze set stempels Zoo Babies gekocht voor mijn zoon Tim, omdat hij graag kaarten met dieren maakt. Zoals deze "card in a box" afgelopen week.

Maar ik gebruikte dus 1 kleur....Crisp Cantaloupe (seizoen kleur 2013-1015). Ik maakte een label met Chalk Talk Framelit en mbv VersaMark en Stampin'Emboss Powder White maakte ik er een tekst op van Work of Art. De bloemenstempels zijn weer van de Peptite Petals Stamp en Punch. Het randje is een oudere edgelit van Stampin' Up! Er staan nog vergelijkbare in de nieuwe gids, bijvoorbeeld de Large Scallop. Stampin' Up! heeft dit jaar letters om uit te snijden Perfect Print Alphabet Bigz. Ze staan nog op mijn verlanglijst, maar de onderstaande letters heb ik geleend (ander merk ). Een mooi wit strikje maakt de kaart compleet.
Zo dit was de laatste dag van een drukke week. Leuk om te doen, maar de vakantie begint hier en dus tijd om ook andere dingen weer te doen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en vanaf nu plaats ik niet elke dag, maar regelmatig weer een leuke nieuwe kaart.

Reacties

 1. en ondertussen heb ik je gevonden! Leuk! Je hebt een diverse stijl, en je maakt veel verschillende dingen, leuk om te zien! En leuk om af en toe eens bij je langs te komen.
  Die knoopjes zijn er mooi geworden zeg!
  Maar door je diversiteit vind ik erg veel leuk. Ik hou wel van afwisseling!
  groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Mandy, wat heb je veel moois gemaakt! Lekker bezig zo!! Dit was dag 7 van je dagelijks uitdaging, maar ik hoop dat we hierna ook nog steeds regelmatig leuke creaties van jou gaan zien! Deze girl-kaart vind ik echt geweldig! En zeker ook de zoo in the box!! Super!!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten