Online workshop

Vind je het leuk om een workshop te volgen, maar het liefst in je eigen tijd en op je eigen tempo.
Dan is misschien de online workshop iets voor jou.

Elke maand maak ik een online workshop met een bijpassend pakket. Hierin zitten alle spullen die je nodig hebt (behalve basis spullen zoals schaar, lijm etc). Ook mag ik vanuit Stampin'Up! geen stempelafdrukken verkopen, daardoor probeer ik tijdens de online workshop zo minimaal mogelijk met stempels te werken. Ik mag wel geponste of gestanste materialen verkopen en die zitten ook in het pakket. Daarnaast krijg je een link van een film waarin ik stap voor stap laat zien hoe alles gemaakt is. Deze film is alleen te vinden via de link. Elke maand geef ik door middel van een foto een idee van wat er in het pakket zit....maar natuurlijk laat ik niet alles zien, want een beetje verassing blijft toch leuker.
De kosten worden per pakket aangepast, ze worden berekend aan de hand van wat erin het pakket zit.
Dit zal meestal rond de 10 euro zijn.

Wil je een pakket bestellen mail dan naar mandybuckens@gmail.comApril online workshop 9

Falling in Love Deze maand ben ik aan de slag gegaan met het design papier uit de voorjaarscatalogus   "Falling in Love". Dit designpapier is zo mooi en heel goed geschikt voor bijvoorbeeld moederdag, maar jullie kennen mij, natuurlijk laat ik in de film zien hoe je dit in een handomdraai veranderd in bijvoorbeeld een verjaardagskaart etc. Deze keer maak je een mini album, zo leuk om te maken!! Daarnaast nog een mooie kaart en een doosje. Als je klaar bent heb je genoeg over om bijvoorbeeld nog een mini album te maken . Alles wat je nodig hebt zit weer in de kit (behalve lijm en natuurlijk niet de foto's)

Kosten €10,-
Maart online workshop 8

A Little Foxy DSP Deze maand ben ik aan de slag gegaan met het design papier uit de jaarscatalogus   "A Little Foxy". Dit designpapier is super leuk voor baby-kinderkaarten en giftboxjes, maar in een handomdraai maak je er een kaart of kadootje voor een volwassene van. Deze keer maak je verschillende kadootjes zoals bijvoorbeeld een notitieblokje met een leuke verpakking om iets lekkers zoals een pepermuntdoosje (het notitieblokje zit in de kit, maar is niet van Stampin'Up!) En ik leer je hoe je een "uitschuifkaart" maakt. Alles wat je nodig hebt zit weer in de kit en je mag zelfs 2 letters doorgeven (en de kleur) om je projecten nog persoonlijker te maken. 

Kosten €10,-

*********************************************************************************Februari online workshop 7


Blooms & Bliss


 Deze maand ben ik aan de slag gegaan met het design papier uit de jaarscatalogus   "Blooms & Bliss". Je leert een heel leuk tasje/doosje maken die je kunt vullen met bijpassende kaarten of iets lekkers. Ook kun je  de mooie Window Box  uit de voorjaarscatalogus maken. En er is voor ieder wat wils, want beide projecten kan je maken in oa Mint Maccaron/ Island Indig en de combinatie Rich Razzleberry/ Sweet Sugarplum. En dan hou je nog wat materiaal over!!


Kosten €10,-

*********************************************************************************


Januari online workshop 6

Sending Love

                                                                                                                              Deze maand ben ik aan de slag gegaan met design papier uit de nieuwe voorjaarscatalogus   "Sending Love". Na al die kerstkaarten en kerstdoosjes was ik weer toe aan iets anders. Dit papier is heel mooi voor Valentijn, maar in een handomdraai maak je er hele gewone kaarten mee voor andere gelegenheden. Deze maand maak je 2 doosjes die je kunt vullen met ieder 3 kaarten met bijbehorende envelop, ook de kaarten gaan we samen maken. Natuurlijk kun  je ook een kadootje in deze doosjes stoppen en de kaarten opsturen. Daarnaast gaan we nog een leuk klein vierkant doosje maken en deze kan je meer dan 1x maken, want er zit genoeg materiaal in je pakket.
Kosten €10,-


*********************************************************************************


November online workshop 5
zolang de voorraad strektPresents & PineconesDeze maand ben ik aan de slag gegaan met het leuke kerstpapier Presents & Pinecones. De feestmaand komt eraan en ik vind het dan altijd leuk om iemand te verassen met een aardigheidje. Daarom deze maand 2 verschillende doosjes die je beide 2x kan maken. Daarnaast houdt je weer genoeg over om een paar kerstkaarten te maken. Alle voorbeelden zie je in mijn film.Kosten €10,-


***************************************************************************Oktober online workshop 4
zolang de voorraad strekt


Candy Lane


Deze maand ben ik aan de slag gegaan met het leuke kerstpapier Candy Lane. Zo na de zomervakantie gaat het langzaam kriebelen en hoor ik vele om me heen die voor de kerst aan de slag gaan. Daarom heb ik deze keer een leuk doosje en een mooie (gift) kaart gemaakt. Van beide kan je er 2 maken en dan heb je nog genoeg over om 3 (gewone) kerstkaarten te maken. In totaal dus 7 projecten deze keer. Alle voorbeelden zie je in mijn film.


Kosten €10,-

***************************************************************************

September online workshop 3


Floral Boutique
Deze maand heb ik een leuk tasje bedacht en natuurlijk kun je met het patroon meerdere variaties maken. In ieder geval zit er genoeg materiaal en embellishments in om 6 tasjes en 6 kaarten te maken. En dan blijft er nog genoeg materiaal over om je eigen draai aan elk project te geven.

Kosten voor dit pakket €8,-

***************************************************************************


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen