dinsdag 17 januari 2017

Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan

Zo voelt het begin van dit nieuwe jaar een beetje aan. Ik begon om een inspiratie tafel te maken voor de teamdag van Miranda Mols. Daarna een week vol met party's en ondertussen gingen de jongens weer naar school, werd ik flink verkouden en kwam er geen geluid meer uit mijn keel.
Maar ik heb geleerd hoe ik dan toch moet doseren en ik genoot ervan om vele te zien op mijn party's en lekker te kunnen bijkletsen. Wat een positieve energie krijg ik hier toch altijd van...zelfs al deed mijn stem heel raar en kreeg ik volgens mijn zonen ook de baard in de keel...hihi

Ondertussen is het weer de hoogste tijd om achter de laptop te kruipen en een blogbericht te schrijven. Ik heb namelijk zoveel gemaakt en dit wil ik natuurlijk ook met jullie delen.


Al eerste de inspiratie tafel bij Miranda, mijn thema was "party planner". Aangezien mijn eigen party's eraan kwamen vond ik dit wel heel toepasselijk


Ik heb gekozen voor het "Cupcakes & Carousels DSP" en deze gecombineerd met de "Cake Crazy" stempelset. 
Verder gebruikte ik de "Celebrations Duo" Embossing Folder. Deze set bestaat uit 2 embossing folders, die ik beide heb gebruikt.

Als je de "Tombo Glue" eerst laat opdrogen voor je het rietje erop plakt, dan wordt de lijm "herbruikbaar"dwz, je kan hierna het rietje erop plakken en weer afhalen, zonder dat je papier scheurt.


Als laatste ontwierp ik een doosje. En het doosje viel erg in de smaak, zowel op de teamdag van Miranda als op mijn party"s. Daarom zal ik deze week een tutorial van het doosje op mijn blog plaatsen. als je het "laatje" openschuift , klapt de klep open....Groetjes Mandy

Gebruikte materialen
Stempelset: Cake Crazy
Embsossing Folder: Celebrations duo
Inkt: Peekaboo Peach, Bermuda Bay, Calypso Coral, So Saffron
Cardstock: Peekaboo Peach, Bermuda Bay, Calypso Coral, So Saffron, Whisper White, Cupcakes & Carousels DSP


zondag 1 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar

Als eerste wil ik jullie allemaal een Gelukkig, Gezond en Creatief

wensen.


Wat voor mij ooit begon als een hobby met het doel om meer creatieve mensen te ontmoeten, is na 2 jaar uitgegroeid tot veel meer wat ik ooit durfde te hopen. Nu heb ik zelfs een eigen team, waar het nog steeds draait om dat gene waarom ik demo ben geworden bij Stampin'Up!
GEZELLIGHEID EN CREATIVITEIT 
MET ELKAAR

Ik ben daarom heel blij en trots dat al mijn demo's hun kwartaal hebben gehaald. Vandaar dat ik deze kaart voor hun allemaal maakte.


Ik gebruikte hiervoor de nieuwe set "Custom Tee" en de bijpassende "T-shirt Builder Framelits Dies". De tekst "I knew you could" komt uit een Sale-a-Bration set. Vanaf 4 januari mag je bij elke €60,- die je besteedt, een gratis artikel zoeken uit de speciale Sale-a-Bration brochure. Ik vind dit altijd een hele leuke tijd, want ipv dat januari altijd zo'n "saaie" maand is, zorgt Stampin'Up! ervoor dat dit juist een hele gezellige maand wordt. Ik begin daarom al meteen met een party volgende week.  Voor meer informatie klik Hier. Kom je gezellig langs?

Groetjes Mandy

Gebruikte materialen
Stempelset: Custom Tee, Designer Tee
Thinlits Dies: T-shirt Builder Framelits Dies
Inkt: Chocolat Chip, Mint Macaron
Cardstock: Chocolat Chip, Mint Macaron, Blushing Bride, Whisper White