donderdag 31 december 2015

Blog hop


Ik vertelde het gisteren al.....vandaag de bloghop van een groot aantal demo's van Team Utopia. We hebben allemaal gekozen voor een set uit de nieuwe voorjaarsgids. Op 5 januari wordt deze gids gelanceerd, overal in de wereld tegelijk. En vandaag met de bloghop, kun je al heel veel mooie sneakpeaks zien. Er zijn ook zoveel mooie nieuwe artikelen, het is makkelijker om op te noemen wat ik niet leuk vind, dan wat ik wel leuk vind. Mijn wishlist is ook heel lang deze keer. 

De kaart van gisteren heb ik met veel plezier heb gemaakt, daarom wilde ik graag verder met de set "Balloon Celebration". Vanavond vier ik gezellig met vrienden oud en nieuw en om ze uit te nodigen had ik een leuke verassing: een klein flesje wijn met een label eraan. En natuurlijk een uitnodiging erbij. Het flesje wijn moest eigenlijk champagne zijn, maar die krijgen ze vanavond bij mij.Hierna had ik de smaak helemaal te pakken, wat een leuke set stempels is dit. Vandaar dat ik de kaart in een 2e kleur heb gemaakt.


En toen werd het pas echt erg, ik kon de set niet wegleggen, dus volgde een hele serie kaarten en labels. 


Weer met de ballonnen, maar dan weer even iets anders...


En met, wat ik stiekem de leukste stempel vind, 2 kleine "vruchtpluisjes" waarmee je een hele mooie bloem kan maken.....een dandelion (sorry dat klinkt gewoon mooier dan paardenbloem)


En om het allemaal bij elkaar als een kadootje te kunnen geven, maakte ik met het enveloppe punchboard een doosje eromheen. Voor de wikkel gebruikte ik het nieuwe dsp Birthday Bouquet.

   

Heb je na al dit moois ook zo'n zin om de nieuwe artikelen in het echt te zien en ermee aan de slag te gaan, kom dan volgende week naar mijn  Gratis Party.
Bedankt voor je bezoek, een hele fijne oudjaarsdag en alvast de beste wensen voor 2016! Veel plezier bij mijn teammaatjes.

Mandy Buckens


woensdag 30 december 2015

Leuke nieuwe set

Gisteren heb ik jullie een sneakpeak laten zien van een kaartje dat ik heb gemaakt.
Vandaag tijd om het hele kaartje te laten zien. :-)
Ik had op Pinterest zoiets gezien en daarop voortgeborduurd.


Ik heb hier meerdere sets gebruikt, maar ik wil de aandacht vestigen op de ballonnen rechtsboven. Deze zijn van de nieuwe set: Balloon Celebration. Je kunt er zoveel leuks mee doen.

Kun je niet wachten tot 5 januari, kijk dan morgen, want dan komt er van Team Utopia een bloghop. Deze start om 9.00 uur. De ziet dan op de blogs van verschillende demo's leuke kaarten en andere leuke ideeën gemaakt met de materialen uit de nieuwe catalogus, die 5 januari uitkomt.

Ik hoef vast niet te verklappen welke set ik daarvoor gebruikt heb ;-)
Kijk morgen maar....

Fijne dag verder.
Mandy

dinsdag 29 december 2015

Sneakpeak

Nog een weekje en dan komt eindelijk de nieuwe seizoenscatalogus uit!!
Er staan zo veel leuke nieuwe dingen in!!
Hieronder alvast een kleine sneakpeak. Ben je benieuwd naar de hele kaart, kijk dan morgen weer op mijn blog.


Fijne avond verder.

Groetjes Mandy

donderdag 24 december 2015

Fijne Kerstdagen

Bij deze wens ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen!

Groetjes Mandy

woensdag 23 december 2015

Nieuwe catalogus


Ja, ja....dit is het dan....de nieuwe seizoenscatalogus van Stampin' Up!!
En ik kan je vertellen, die is SCHITTEREND.
Ik heb het al zo vaak doorgebladerd en echt....iedere keer zie ik weer nieuwe dingen.
Ik moet ook bekennen dat ik al veel producten in huis heb en ik bruis over van de ideeën!
Ik ben dan ook al bezig met de voorbereidingen van de party, deze geef ik in de eerste week van januari. Op deze avond of morgen kun je de catalogus inkijken en de nieuwe producten die ik heb in het echt bekijken. Ik heb natuurlijk ook voorbeelden erbij staan om je te inspireren.
Zoals jullie weten is er op de party ook altijd een Make & Take, dan kun je even aan de slag met een van de producten. Dit alles onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers. Er is zo veel animo dat ik een extra datum heb gepland.
De party's zijn op de volgende data:

Maandag 4 Januari van 19.30 - 21.30 uur. (=VOL)
Woensdag 6 januari van 10.00 tot 12.00. (nog een paar plekjes vrij)
Vrijdag 8 januari van 19.30 - 21.30 uur.

En zoals altijd is deze party gratis.
Heb je ook zin om te komen, mail me dan gerust: mandybuckens@gmail.com


Heel leuke is tevens dat tegelijk met de nieuwe catalogus, de SAB-periode begint. De leukste tijd van het jaar. De SAB-periode is van 5 januari t/m 31 maart. Bestel je in deze periode voor 60 euro dan mag je een gratis product uit de SAB-catalogus. bestel je voor 120 euro, dan 2 gratis producten enz.
En ik kan je vertellen....het zijn weer geweldige producten!! :-)

Fijne dag verder.
Groetjes Mandy

maandag 21 december 2015

Christmas cardmaking

Met de Cardmaking Day in oktober konden mensen zich opgeven om een kaart naar iemand te sturen en van die persoon een kaart terug te krijgen. Dat was zo'n groot succes dat ik dat nu met kerst weer heb gedaan. 
Wat is er mooier om met kerst aan elkaar te denken en iets voor elkaar te maken.
Er is flink gehoor aan gegeven en iedereen is er mee aan de slag gegaan. Er zijn prachtige kaarten gemaakt door iedereen. De meeste kaarten zullen nu binnen zijn, dus hieronder zie je de kaarten die gemaakt zijn.
Scrol maar goed door, want onderaan zijn ook kaarten geplaatst van de kinderen die hebben meegedaan. Zij hebben ook geweldig hun best gedaan voor een ander. 

Angie


Anouk


Aukje

Elly

Esmiralda

Hetty

Lidy

Margo

Mariska

Meta

\
Nel

Nicolet

Nies

Sarah


Wil

Paula

En dit zijn de kinder kaarten...leeftijd 5-15 jaar
Jaro

Jesse

Joery

Moriander

Nomi

Nick

Aranka

Tim

Prachtig zijn ze he!!
Een fijne dag allemaal.

Groetjes Mandy