woensdag 29 oktober 2014

Endless Wishes

Eind November geef ik een workshop Kerst tafel aankleding. Een stempelset die we daarvoor gaan gebruiken is "Endless Wishes". Vandaag heb ik daar 3 kaartjes van gemaakt. Heel eenvoudig en voor de bovenste 2 kaarten gebruikte ik zelfs maar 1 kleur: Garden Green of Cherry Cobbler. De borduurrandjes zag ik bij Nicolet en geven je kaart net dat extra's. Een beetje "bling" erbij leerde ik in Brussel en mijn kaartjes zijn helemaal af.

Vind jij het ook leuk om je Kerst tafel straks helemaal aan te kleden, koop dan nu alvast de set "Endless Wishes" en kom 27 November bij mij thuis de workshop volgen.

Zaterdag a.s. plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je wat  bestellen, mail dan voor 12.00 uur je bestelling naar mandybuckens@gmail.com

zaterdag 25 oktober 2014

Leuke actie & Watercolor workshop

Afgelopen donderdag gaf ik thuis een workshop Watercolor. Een van mijn favoriete technieken!
Je kan hier op zoveel verschillende manieren mee aan de slag. Ik koos er 3 voor deze avond uit.
De eerste techniek: Je maakt een afdruk mbv VersaMark en Stampin'Emboss Powder. Daarna kleur je deze afbeelding in met Inkt en een Aqua Painter. Zoals je ziet, zelfde techniek, maar heel verschillende resultaten

De tweede techniek: je kleurt eerst je achtergrond met Inkt en een Aquapainter. Daarna stempel je een afdruk met StãzOn Ink. Ook hier weer hele mooie verschillende resultaten.

De laatste techniek op deze avond: Je maakt je Watercolor Paper helemaal nat. Ik gebruik hiervoor een Stampin'Spritzer. En terwijl je papier droger wordt ga je stempelen, laag over laag. Wanneer je papier helemaal weer droog is stempel je er een tekst op met Stãzon Ink.

Het was weer een hele gezellige workshop. Wil je ook een keer een workshop volgen kijk dan bij de tabbladen "workshop" en "agenda Workshop".

ACTIE!!
In de maanden November en December heb ik nog een speciale actie. Neem je een nieuwe klant mee naar een workshop bij mij thuis, dan krijg jij de workshop gratis!

dinsdag 21 oktober 2014

Swap

Afgelopen donderdag t/m zaterdag zat ik in Brussel. De conventie van Stampin'Up! 2014 was daar. Het was echt super leuk. Veel gezien, veel geleerd en vol met nieuwe ideeën ben ik terug gekomen. Voordat ik erheen ging moest ik "swapjes" maken, zoveel mogelijk om te kunnen ruilen met andere Stampin' Up demostratrices.


Ik maakte gifts met een orginele sluiting: Een "Very Vintage Designer Button" vastgezet met een elastiekje (loomband)
En daarin stopte ik natuurlijk wat lekkerswoensdag 15 oktober 2014

Kerst Cardkit


Het is alweer de 15e van de maand. Dus de tweede cardkit is uit. De vorige kit was een groot succes, leuk om te horen!
December komt al weer behoorlijk dichtbij en om op tijd aan de kerstkaarten te kunnen beginnen, deze maand de kerst-cardkit. Alles is weer precies op elkaar afgestemd, zodat je de mooiste creaties kan maken. De kosten voor dit pakket zijn €10,- exclusief verzendkosten. Heb je interesse stuur dan een mail naar mandybuckens@gmail.com


Inhoud pakket
 
 • Trim the Tree DSP                                        135824       
 • A4 Cardstock Whisper White (2)                 160549           
 • A4 Cardstock Sahara Sand (2)                     121695           
 • A4 Cardstock Cherry Cobbler (2)                 121681           
 • A4 Cardstock Garden Green (2)                   108605           
 • A4 Cardstock Crisp Cantaloupe (1)              131303          
 • A4 Cardstock Pistachio Pudding (1)            131299           
 • Glimmer Paper (¼ )                                       135314           
 • Ribbon Zilver (1m)                                        132137           
 • Tea Lace Doilie (2)                                        129399           
 • Petite Café Gift Bag                                     135826           
 • Cherry Cobbler 1” Sheer Linen Ribbon        135839           
 • Linen Treat (1m)                                           104199           
 • Rhinestones (2x 3stuks)                                119246           
 • Bakers Twine Cherry Cobbler (1m)              123125           
En natuurlijk een beschrijving van een aantal leuke projecten gemaakt met deze spullen

zaterdag 11 oktober 2014

Four Feathers geCASEd


Een van de sets die ik erg mooi vind, uit de nieuwe catalogus, is "Four Feathers". Op Pinterest zag ik een voorbeeld samen met de stempelsets "Wetlands" en "Work of Art". Van Marit leerde ik een nieuw woord geCASEd. CASE staat voor Copy And Share Everything. Ik paste wel de kleuren aan. Soms is dit erg fijn, als ik even zelf geen inspiratie heb en wel lekker bezig wil zijn. 

Vind je de set Four Feathers ook zo mooi? Deze set is echt heel gunstig geprijsd. Voor maar 12,95 kun je hem bestellen en voor 23,50 zitten de dies er ook bij! 

Als je deze set ook wilt hebben, stuur dan een mailtje naar mandybuckens@gmail.com

Fijn weekend
Mandy


woensdag 8 oktober 2014

1e Workshop Limburgia

Vandaag de eerste workshop bij Limburgia gegeven. Het was een gezellige ochtend met mooie resultaten. Voor deze ochtend had ik een "one sheet wonder" bedacht. Ik gebruikte hiervoor 1 moonlight dsp. Omdat ik dit kleinere formaat designpapier zo leuk vindt, bedacht ik hiervoor een patroon, waardoor je met 1 papier, 3 verschillende kaarten kan maken.

En dan de resultaten  B-A-C
En natuurlijk heeft dit designpapier ook een "Blackberry Bliss" kant, als je die wilt gebruiken vervang je overal de "Lost Lagoon" voor Blackberry Bliss. De volgende workshop bij Limburgia is 5 november van 9-11 uur.

Gebruikte materialen
 
A4 Cardstock en Inkt Lost Lagoon/Blackberry Bliss
A4 Cardstock en Inkt Hello Honey
A4 Cardstock Sahara Sand
A4 Cardstock Whisper White
Moonlight DSP
Glimmer paper Silver
Perfect Pennants Stamps
Flower Shop Stamps
Banners Framelits
Pansy Punch
Large Polka Dot Embossing Folder
Stiched Satin Ribbon Lost Lagoon
Rhinestone Basic Jewels
Pearl Basic Jewels
All is Calm Washi Tape
 
 
 

woensdag 1 oktober 2014

Stamp Stock & Safe

4 Oktober is het World Cardmaking Day. Om dat te vieren heeft Stampin' Up! een super leuke actie bedacht. Van 1-6 oktober krijg je 15 % korting op geselecteerde inktpads, papier etc. en 20% korting op geselecteerde Stamp sets. Je betaald nu bijvoorbeeld €5,53 ipv €6,50 voor een inktpad.En natuurlijk zijn de "weekly deals" er ook nog (zie de link in de rechter kolom).
Al met al heel veel voordeel! Zaterdag 4 oktober plaats ik een verzamelbestelling. Wil je wat bestellen, laat mij dit dan uiterlijk zaterdag 12.00 uur weten
Stuur een mailtje naar mandybuckens@gmail.com

Fijne dag